Who Framed Roger Rabbit

Film, 1988, 103 minuten
Who Framed Roger Rabbit
Het is 1947 in Hollywood en Eddie Valiant (Bob Hoskins), een door pech geteisterde detective, wordt ingehuurd om te bewijzen dat er nogal wat gaande is tussen Marvin Acme, bedrieglijke fabrieksmagnaat en eigenaar van Toontown, en femme fatale Jessica Rabbit, de vrouw van de Maroon Cartoon superster Roger Rabbit. Maar alle vingers wijzen naar Roger wanneer Acme vermoord wordt aangetroffen. De sinistere, machtswellustige Judge Doom (Christopher Lloyd) is op een missie om Roger veroordeeld te krijgen. Roger smeekt de Toon-hatende detective Eddie Valiant om de echte boosdoener te vinden, en het plot wordt nog ingewikkelder naarmate Eddie het ene na het andere schandaal ontdekt en zich beseft dat het bestaan van Toontown op het spel staat. Who Framed Roger Rabbit, met zijn geavanceerde mix van acteerwerk en animatie, is een heerlijk uitbundig plezier.
De film Who Framed Roger Rabbit is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1988 en duurt 103 minuten. Deze film is Parodie, Komedie, Misdaad, Film noir, Mysterie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Who Framed Roger Rabbit op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Omdat de populaire cartoonster Roger Rabbit denkt dat zijn mooie vrouw Jessica vreemdgaat, huurt de studio priv\u00e9-detective Eddie Valiant in om de zaak te onderzoeken. Valiant ontdekt vervolgens dat er inderdaad iets aan de hand is tussen Jessica en de succesvolle ondernemer Marvin Acme. Als Acme dan plotseling dood wordt gevonden, is Roger de voornaamste verdachte en wordt hij opgejaagd door de Judge Doom. Roger besluit om hulp te zoeken bij Valiant, die moet proberen de onschuld van het konijn te bewijzen.

Who Framed Roger Rabbit op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A toon-hating detective is a cartoon rabbit's only hope to prove his innocence when he is accused of murder.

Acteurs in Who Framed Roger Rabbit

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: English
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals Who Framed Roger Rabbit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.