Wat is Disney+?

Disney+ is een dienst die het mogelijk maakt dat je onbeperkt films, series en documentaires op zowel je televisie als mobiele devices en game consoles kunt bekijken. Vrijwel dagelijks wordt het aanbod aangevuld met nieuwe releases.

Disney+ is een van oorsprong Amerikaanse onderneming en is inmiddels in meer dan 40 landen beschikbaar met ruim 50 miljoen abonnees. Naast het bestaande aanbod ontwikkelt Disney+ ook zelf series, de zogenaamde Disney+ Originals, zoals House of Cards, Orange is the New Black en Hemlock Grove.

Hoe werkt Disney+?

Als je eenmaal een abonnement hebt op Disney+ dan kun je op je televisie, tablet of computer meteen het volledige Disney+ aanbod bekijken. Middels je afstandsbediening of toetsenbord kun je door het aanbod bladeren dat in een hele reeks categorieën is ingedeeld. Daarnaast zal Disney+ suggesties doen op basis van je kijkgedrag. Kijk je vooral actiefilms, dan zal Disney+ suggesties doen uit dat genre.

Je kunt tijdens het kijken van een film ook eenvoudig wisselen van apparaat. Begin je 's avonds voor de televisie een film te kijken, dan kun je die stopzetten en in je bed automatisch verder kijken op bijvoorbeeld je iPad vanaf het moment dat je bent gestopt.

En wil je partner een andere film kijken dan jij? Geen probleem, met het standaard abonnement kun je op maximaal twee verschillende apparaten tegelijkertijd naar een andere film kijken.

Welke apparaten zijn geschikt om Disney+ te kijken?

Naast je (Smart)tv, pc of mac kun je ook het volledige Disney+ aanbod bekijken via de Sony Playstation, XBox, Wii, iPad en Android telefoons en tablets.

Wat kost Disney+?

Het abonnementsgeld bedraagt op dit moment 8,99 euro per maand voor het gewone abonnement. Hoef je niet per se films in HD kwaliteit te kijken, dan is er ook een goedkoper SD abonnement. En zijn twee apparaten niet genoeg om het hele gezin van Disney+ te laten genieten, dan kun je ook kiezen voor een duurder abonnement waarbij het mogelijk is om met maximaal 4 apparaten tegelijkertijd gebruik te maken van Disney+.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
3 september 2019 | Serie | 2016
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
3 september 2019 | Serie | 2015
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
3 september 2019 | Serie | 1988
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
3 september 2019 | Serie | 2017
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.