Twitches Too

Film, 2007, 83 minuten
Twitches Too
Nu de "tweelingheksen" Alex (Tia Mowry-Hardrict) en Camryn (Tamera Mowry-Housley) hun koninklijke afkomst kennen, moeten ze elkaar leren kennen en hun magische krachten leren gebruiken. Alex wil studeren en een semi-normaal leven leiden, maar Camryn wil glamour, baljurken en tiara's. Intussen bedreigt een nieuw, bovennatuurlijk kwaad Coventry en de tweelingheksen moeten de boel redden.
De film Twitches Too is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2007 en duurt 83 minuten. Deze film is Fantasy, Komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twitches Too op Moviemeter

Score: 1,68 van de 5

De tweelingzusjes Alex en Camryn krijgen te horen dat ze de duistere krachten hebben verwoest. Al snel blijkt dat deze niet voorgoed vernietigd is. De 21-jarige meiden zullen het opnieuw moeten opnemen tegen hem, terwijl persoonlijke conflicten zich ook ontwikkelen.

Twitches Too op IMDB

Score: 5,8 van de 10

After using their powers to battle the forces of darkness, the sisters settle down to lead normal lives. However, the discovery that their biological father may not be dead, but residing in New York, causes confusion for the pair.

Acteurs in Twitches Too

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Français;Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Twitches Too

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.