Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest

Film, 2014, 76 minuten
Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest
Een mythisch fabelwezen, het Nooitgedachtbeest, wekt nieuwsgierigheid bij Tinkelbel en haar vriendin Faun, een dierenelfje dat niet aarzelt de regels te overtreden om een dier in nood te redden. Maar dit wezen is niet welkom in de Elfenvallei en de schoutfeeën willen het mysterieuze wezen vangen. Faun overtuigt haar elfenvriendinnen ervan alles te riskeren om het Nooitgedachtbeest te redden.
De film Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Fantasy, Kids.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest op IMDB

Score: 7,3 van de 10

When the compassionate animal-fairy, Fawn, befriends the sleepy furry giant called the NeverBeast, persuading Queen Clarion and the vigilant Scout Fairies of its kindness is easier said than done. Is the peaceful Pixie Hollow in danger?

Acteurs in Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Tinker Bell en de legende van het nooitgedachtbeest

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.