Three Men and a Little Lady

Film, 1990, 103 minuten
Three Men and a Little Lady
De dolle pret van drie zorgeloge vrijgezellen die toegewijde vaders werden (Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson) overwon het publiek in Three Men and a Baby. Dit aantrekkelijke trio is terug en voedt Mary op, nu een aandoenlijke en nieuwsgierige 5-jarige. Alles gaat goed totdat Mary's moeder Sylvia een huwelijksaanzoek accepteert, voorgoed naar Engeland verhuist en Mary meeneemt. Het duurt niet lang voordat de ex-vaders beseffen hoe leeg hun leven is zonder hun kleine dame en naar Engeland – en tot het uiterste – gaan om zowel Mary als Sylvia terug te winnen.
De film Three Men and a Little Lady is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1990 en duurt 103 minuten. Deze film is Romantiek, Vriendschap, Komedie, Romantische komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Three Men and a Little Lady op Moviemeter

Score: 1,8 van de 5

Sylvia's werk zorgt ervoor dat ze steeds minder tijd kan doorbrengen met de drie mannen die haar geholpen hebben met het opvoeden van haar dochter Mary. Wanneer ze besluit om naar Engeland te verhuizen zijn de drie er kapot van om de twee belangrijkste vrouwen in hun leven te verliezen. Ze besluiten af te reizen naar Engeland om Sylvia's bruiloft te stoppen.

Three Men and a Little Lady op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Sequel to

Acteurs in Three Men and a Little Lady

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español;Español (Latinoamericano);Français;Français (Canadien);English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Español;Français

Meer zoals Three Men and a Little Lady

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.