The Three Musketeers

Film, 1993, 105 minuten
The Three Musketeers
Een avontuur vol actie over drie loyale soldaten (Charlie Sheen, Kiefer Sutherland en Oliver Platt) geholpen door een enthousiaste rekruut (Chris O'Donnell) die de koning van Frankrijk beschermen. Samen strijden ze tegen een enorme overmacht in een poging om een gemene adviseur (Tim Curry) en een verleidelijke gezant (Rebecca De Mornay) ervan te weerhouden de koning van Frankrijk omver te werpen.
De film The Three Musketeers is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1993 en duurt 105 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Romantiek, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Three Musketeers op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

De jonge D'Artagnan komt naar Parijs om Musketier te worden. Hij komt er al gauw achter dat Kardinaal Richelieu, de adviseur van de koning, de Musketiers vogelvrij heeft verklaard. Nadat D'Artagnan zijn waarde heeft bewezen in het hanteren van het zwaard in afzonderlijke duels met de Musketiers Aramis, Athos en Porthos wordt hij door hen uitgenodigd het geheime document, met de opdracht de koning af te zetten, te onderscheppen. Onderweg wordt D'Artagnan van zijn vrienden gescheiden en vervolgens ontvoerd door Milady de Winter, die een spion blijkt te zijn in dienst van Richelieu. Haar opdracht is het geheime document af te leveren. In de spannende finale moeten de Musketiers tot het uiterste gaan om de koning te redden.

The Three Musketeers op IMDB

Score: 6,4 van de 10

France, 1625: Young d'Artagnan heads to Paris to join the Musketeers but the evil cardinal's disbanded them - save 3. He meets the 3, Athos, Porthos and Aramis, and joins them on their quest to save the king and country.

Acteurs in The Three Musketeers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano)

Meer zoals The Three Musketeers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.