The Rookie

Film, 2002, 129 minuten
The Rookie
Honkbalcoach Jim Morris (Dennis Quaid) dacht dat zijn droom nooit meer zou uitkomen. Hij kon professioneel honkballer worden, maar na een ernstige schouderblessure moest hij stoppen met de sport. Maar in 1999 sloot hij een weddenschap met zijn verliezende team: Als zij districtskampioen werden zou Jim, die een worp van 158 km per uur in huis had, alsnog proberen om de hoogste klasse te bereiken. Het team schoot van de laatste plek naar de nummer 1-positie, en al snel was Jim op weg om de oudste nieuwkomer in de hoogste klasse te worden.
De film The Rookie is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2002 en duurt 129 minuten. Deze film is Sport, Biografisch, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rookie op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Jim Morris, die door een armblessure moest stoppen met honkballen. Twaalf jaar later besluit hij, ge\u00efnspireerd door de jongens die hij traint, om alsnog te proberen om zijn droom uit te laten komen. Hij weet uiteindelijk een contract te krijgen bij de Tampa Bay Devil Rays, waarbij hij in september 1999 alsnog de Major League haalt.

The Rookie op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A Texas baseball coach makes the major league after agreeing to try out if his high school team made the playoffs.

Acteurs in The Rookie

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;English [Audio Description];E
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano

Meer zoals The Rookie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.