The Parent Trap

Dubbel & Dwars
Film, 1998, 129 minuten
The Parent Trap
Hallie Parker, een hippe Californische en Annie James, een echt Londens tutje (beide gespeeld door Lindsay Lohan) zijn identieke tweelingen die elkaar niet eens kennen, tot ze elkaar geheel toevallig ontmoeten tijdens een zomerkamp. Ze besluiten tot een persoonsverwisseling om hun ouders (Dennis Quaid, Natasha Richardson) te herenigen en met hen het gezin te vormen dat ze altijd al hebben gewild.
De film The Parent Trap is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1998 en duurt 129 minuten. Deze film is Romantiek, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Parent Trap op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

De identieke tweeling Hallie en Annie werd bij hun geboorte gescheiden wanneer hun ouders van elkaar scheidden. Wanneer de twee elkaar ontmoeten op een zomerkamp verzinnen ze een plan om zich weer bij elkaar te brengen.

The Parent Trap op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Identical twins Annie and Hallie, separated at birth and each raised by one of their biological parents, later discover each other for the first time at summer camp and make a plan to bring their wayward parents back together.

Acteurs in The Parent Trap

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals The Parent Trap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.