The Parent Trap

Film, 1961, 129 minuten
The Parent Trap
Hayley Mills schittert in de geliefde Disneyfilm The Parent Trap. Susan en Sharon zijn een eeneiïge tweeling die bij de geboorte gescheiden werd. Ze weten niet van elkaars bestaan totdat een eenvoudig toeval ze samenbrengt op hetzelfde zomerkamp. Ze snappen hoe het zit en smeden een plannetje: ze verruilen van plaats in de hoop hun gescheiden ouder weer bij elkaar te krijgen.
De film The Parent Trap is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1961 en duurt 129 minuten. Deze film is Romantiek, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Parent Trap op Moviemeter

Score: 3,31 van de 5

Een tweeling, waarvan beiden niets van elkaars bestaan afwisten, ontmoeten elkaar tijdens een zomerkamp. Ze verwisselen van thuis om zo de ouder te ontmoeten die ze nooit gekend hebben. Op die manier proberen ze hun ouders weer bij elkaar te krijgen.

The Parent Trap op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Teenage twin sisters swap places and scheme to reunite their divorced parents.

Acteurs in The Parent Trap

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: English;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Español;Français;Français (Canadien)

Meer zoals The Parent Trap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.