The Pacifier

Film, 2005, 96 minuten
The Pacifier
Lt. Shane Wolfe (Vin Diesel) is een keiharde Navy SEAL die overal ter wereld militaire operaties heeft geleid. De ultieme uitdaging komt als hij de opdracht krijgt om het thuisfront te beschermen... in een huis met vijf onhandelbare kinderen, maar zelfs als hij zijn wapenuitrusting verruilt voor luiers en pakjes sap, is het niet gewoon babysitten. Het is een avontuur.
De film The Pacifier is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2005 en duurt 96 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Komedie, Spionage.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Pacifier op Moviemeter

Score: 2,77 van de 5

Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

The Pacifier op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Having recovered from wounds received in a failed rescue operation, Navy SEAL Shane Wolfe is handed a new assignment: Protect the five Plummer kids from enemies of their recently deceased father -- a government scientist whose top-secret experiment remains in the kids' house.

Acteurs in The Pacifier

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English (UK);Deutsch;Italiano;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals The Pacifier

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.