The Odd Life of Timothy Green

Film, 2012, 105 minuten
The Odd Life of Timothy Green
Cindy (Jennifer Garner) en Jim Green willen dolgraag kinderen, maar kunnen slechts dromen over hoe hun kind zal zijn. Als de jonge Timothy op een stormachtige avond ineens voor hun deur staat, leren Cindy en Jim, en het stadje Stanleyville, dat het onverwachte soms een enorm geschenk is.
De film The Odd Life of Timothy Green is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2012 en duurt 105 minuten. Deze film is Drama, Fantasy, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Odd Life of Timothy Green op Moviemeter

Score: 2,94 van de 5

Dit verhaal gaat over een stel dat helaas geen kinderen kan krijgen. Ze schrijven hun hoop en hun dromen op papier en stoppen die in een doos, die ze in de achtertuin begraven. Midden in de nacht vinden ze ineens een met modder besmeurd jongetje in hun huis, dat hen papa en mama noemt. Hij is het antwoord op al hun dromen. Zij hebben echter geen idee van de magie die hij bezit en hoe dit hun kijk op de liefde en van iedereen om hen heen voorgoed zal veranderen.

The Odd Life of Timothy Green op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A childless couple bury a box in their backyard, containing all of their wishes for an infant. Soon, a child is born, though Timothy Green is not all that he appears.

Acteurs in The Odd Life of Timothy Green

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Français (Canadien);English;Italiano;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals The Odd Life of Timothy Green

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.