The Muppets

Serie, 2015
The Muppets
De Muppets komen terug op primetime met een moderne, documentaire-achtige show. Voor het eerst zullen het persoonlijke leven en de relaties van de Muppets, zowel thuis als op het werk, aan bod komen. Hun romances, verbroken relaties, successen, teleurstellingen, behoeftes en verlangens. Het is een Muppet Show voor volwassenen, voor ‘kinderen’ van alle leeftijden.
De serie The Muppets is uitgebracht in 2015. Deze serie is Komedie.

Acteurs in The Muppets

Regisseur

Meer zoals The Muppets

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.
Pyjamahelden
Dankzij de krachten van hun dierenamuletten verandert Greg in Gekko, Amaya in Owlette en Connor in Catboy! Hun outfits mogen dan wel op pyjama's lijken, ze zijn wel de echte Pyjamahelden!