The Lizzie McGuire Movie

Film, 2003, 94 minuten
The Lizzie McGuire Movie
Lizzie McGuire and haar vrienden besluiten hun schooljaar met een schoolreis naar Italië. Daar aangekomen wordt Lizzie aangezien voor Isabella, Italië’s grootste popster, en begint te vallen voor Paolo, de vroegere vriend en zangpartner van Isabella, die veranderd is van slungelige tiener naar internationale popster. Lizzie zal een moeilijke keuze moeten maken.
De film The Lizzie McGuire Movie is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2003 en duurt 94 minuten. Deze film is Volwassen worden, Romantiek, Komedie, Familie, Muziek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lizzie McGuire Movie op Moviemeter

Score: 2,7 van de 5

Lizzie McGuire slaagt voor haar high-schooleindexamen en vertrekt naar Itali\u00eb met haar groep voor een welverdiende zomervakantie. In Itali\u00eb aangekomen komt ze erachter dat ze heel veel lijkt op een zangeres van een beroemd zang-duo uit Itali\u00eb. De zangeres Isabella wil stoppen met haar huidige carriere en wil serieuze muziek gaan maken. Het probleem is alleen dat het duo moet optreden op de International Music Video Awards...

The Lizzie McGuire Movie op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Lizzie McGuire has graduated from middle school and takes a trip to Rome, Italy with her class. And what was supposed to be only a normal trip, becomes a teenager's dream come true.

Acteurs in The Lizzie McGuire Movie

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Nederlands;Italiano;English;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals The Lizzie McGuire Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.