The Game Plan

Film, 2007, 111 minuten
The Game Plan
Een van de stoerste American Football spelers krijgt te maken met zijn grootste uitdaging ooit: het vaderschap. Joe Kingman, een wereldberoemde atleet met een ego dat groter is dan een voetbalveld, bereidt zich voor op de wedstrijd om het kampioenschap. Plots duikt zijn achtjarige dochter op, van wiens bestaan hij niet afwist, in zijn niet bepaald kindvriendelijke appartement. Als de grote wedstrijd nadert, beseft Joe dat de grootste prijs het hart is van die ene kleine fan die er het meest toe doet.
De film The Game Plan is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2007 en duurt 111 minuten. Deze film is Sport, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Game Plan op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Joe Kingman is een professionele american footballspeler in de NFL. Hij is vrijgezel en geniet van het leven als bekend sporticoon. Maar dan blijkt dat hij een inmiddels 7-jarig dochtertje heeft uit een vorige relatie. Feesten, vriendinnen en afspraakjes moeten opeens gedeeltelijk plaatsmaken voor balletlessen, verhaaltjes voor het slapengaan en poppen.

The Game Plan op IMDB

Score: 6,1 van de 10

An NFL quarterback living the bachelor lifestyle discovers that he has an 8-year-old daughter from a previous relationship.

Acteurs in The Game Plan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;English [Audio Descr
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals The Game Plan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.