The Finest Hours

Film, 2016, 118 minuten
The Finest Hours
Gebaseerd op het unieke verhaal van de grootste reddingsactie met een kleine boot in de geschiedenis van de kustwacht, een verhaal van moed, loyaliteit en eer tegenover een geweldige overmacht. Als een grote storm opsteekt aan de kust van Cape Cod, breekt een T-2 olietanker doormidden, waardoor meer dan 30 bemanningsleden op de snel zinkende kern vast komen te zitten. Terwijl kapitein Bernie Webber (Chris Pine) en zijn bemanning in een 12-zits reddingsboot eropuit gaan om ze te redden, probeert hoofdingenieur Ray Sybert (Casey Affleck) zijn mannen zo lang mogelijk in leven te houden. Het aangrijpende verhaal zit vol grootste actie, dankzij het vertrouwen van de mannen in hun missie, zichzelf en elkaar.
De film The Finest Hours is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 118 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Drama, Historisch, Rampen, Survival.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Finest Hours op Moviemeter

Score: 2,98 van de 5

In februari 1952 wordt de oostkust van New England getroffen door een van de zwaarste stormen uit de geschiedenis. Het zorgt ervoor dat een olietanker voor de kust van Cape Cod letterlijk in twee\u00ebn breekt. Vier leden van de kustwacht trotseren met een kleine reddingsboot de koude temperaturen en 20 meter hoge golven op zoek naar meer dan 30 gestrande zeelui die gevangen zitten aan boord van het snel zinkende schip.

The Finest Hours op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The Coast Guard makes a daring rescue attempt off the coast of Cape Cod after a pair of oil tankers are destroyed during a blizzard in 1952.

Acteurs in The Finest Hours

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;English;Français;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals The Finest Hours

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.