The Barefoot Executive

De Direkteur Staat voor Aap
Film, 1971, 95 minuten
The Barefoot Executive
Een jonge Kurt Russell speelt Steven Post, een ambitieuze postkamerbediende bij een tweederangse tv-zender. Hij wil opklimmen, maar de grote baas werkt niet mee. De chimpansee van zijn vriendin blijkt succesprogramma's te kunnen kiezen. Als hij vicevoorzitter wordt, willen jaloerse rivalen meedoen. Kom mee met de klassieke cast, met Joe Flynn en Harry Morgan, voor een komische klim omhoog.
De film The Barefoot Executive is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1971 en duurt 95 minuten. Deze film is Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Barefoot Executive op IMDB

Score: 6 van de 10

A young man who works in the mailroom at a TV network wants to move up the corporate ladder but finds himself stymied by his selfish boss. By chance he discovers that his neighbor's ...

Acteurs in The Barefoot Executive

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Italiano

Meer zoals The Barefoot Executive

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.