Starstruck

Film, 2010, 80 minuten
Starstruck
De knappe, jonge popster Christopher Wilde (Sterling Knight) heeft roem, rijkdom en een grote Hollywoodfilm in het verschiet. Maar na een toevallige ontmoeting met Jessica Olson (Danielle Campbell), een nuchtere meid uit het Middenwesten, moet hij kiezen tussen zijn hart en zijn carrière. Zal Christopher zijn ambities de overhand laten krijgen?
De film Starstruck is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2010 en duurt 80 minuten. Deze film is Volwassen worden, Romantiek, Komedie, Muziek, Romantische komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Starstruck op Moviemeter

Score: 3,13 van de 5

Jessica Olsen gaat naar Los Angeles om haar grootmoeder te bezoeken, terwijl haar zus de jonge popster Christopher Wilde probeert te ontmoeten. Op een avond ontmoet Jessica Christopher. Samen beleven ze een avontuur en beginnen ze elkaar steeds leuker te vinden. Maar als Jessica thuis komt, zegt Christopher op de televisie dat hij Jessica niet kent.

Starstruck op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Jessica Olsen was expecting a normal trip to California with her family to visit her grandma. However, she agrees to join her older sister to find the famous pop star, Christopher Wilde.

Acteurs in Starstruck

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Starstruck

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.