Star Wars: The Empire Strikes Back

Film, 1980, 127 minuten
Star Wars: The Empire Strikes Back
Ontdek het conflict tussen goed en kwaad in Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back. Nadat de rebellen op de ijsplaneet Hoth zijn verslagen, reist Luke naar planeet Dagobah om te trainen met Jedi Master Yoda, die ondergedoken heeft geleefd sinds de val van de republiek. In een poging om Luke te bekeren naar de duistere zijde, lokt Darth Vader de jonge Skywalker in de val.
De film Star Wars: The Empire Strikes Back is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1980 en duurt 127 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Wars: The Empire Strikes Back op IMDB

Score: 8,7 van de 10

After the Rebels are brutally overpowered by the Empire on the ice planet Hoth, Luke Skywalker begins Jedi training with Yoda, while his friends are pursued by Darth Vader.

Acteurs in Star Wars: The Empire Strikes Back

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Star Wars: The Empire Strikes Back

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.