Star Wars: A New Hope

Film, 1977, 124 minuten
Star Wars: A New Hope
Luke Skywalker begint een reis dat het sterrenstelsel zal veranderen in Star Wars Episode IV: A New Hope. Negentien jaar na de formatie van het Galactische Keizerrijk wordt Luke in de strijd geduwd van de Rebellenalliantie en ontmoet hij Obi-Wan-Kanobi, die jarenlang heeft geleefd op de verlaten planeet Tatooine. Obi-Wan begint Luke's Jeditraining terwijl Luke hem vergezelt op een missie om prinses Leia te redden.
De film Star Wars: A New Hope is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1977 en duurt 124 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Wars: A New Hope op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Luke Skywalker joins forces with a Jedi Knight, a cocky pilot, a Wookiee and two droids to save the galaxy from the Empire's world-destroying battle station, while also attempting to rescue Princess Leia from the mysterious Darth Vader.

Acteurs in Star Wars: A New Hope

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Star Wars: A New Hope

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.