Spider-Man Unlimited

Serie, 1999
Spider-Man Unlimited
Nadat men denkt dat hij omkwam in een brand tijdens een reddingspoging, gebruikt Peter Parker dit om te trachten John Jameson terug te halen van de Tegen-Aarde. Gordels vast voor Spider-Man Unlimited.
De serie Spider-Man Unlimited is uitgebracht in 1999. Deze serie is Actie-avontuur, Animatie, Superhelden, Sciencefiction.

Spider-Man Unlimited op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Spider-Man travels to Counter-Earth to rescue a Terran shuttle crew trapped there and discovers a tyrannical and warped version of his world.

Acteurs in Spider-Man Unlimited

Meer zoals Spider-Man Unlimited

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.