Sister Act 2: Back in the Habit

Film, 1993, 107 minuten
Sister Act 2: Back in the Habit
Onze favoriet non is terug. Deze keer, gaat Delores Van Cartier undercover als zuster Mary Clarence bij een probleemschool in de stad. Uitgerust met een melodieus lesplan, brengt ze het geschenk van plezier, de kracht van muziek en een beetje hemelse inspiratie naar de klas, voordat de studenten erachter komen wie ze echt is.
De film Sister Act 2: Back in the Habit is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1993 en duurt 107 minuten. Deze film is Komedie, Familie, Muziek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sister Act 2: Back in the Habit op Moviemeter

Score: 2,35 van de 5

Delores (Whoopi Goldberg) heeft een goede carri\u00e8re in Las Vegas als zangeres, maar de moeder overste roept haar hulp in als een klas onge\u00efnteresseerde op Saint Francis academy muziekles moeten krijgen. Ze gaat hier op in en moet weer een habijt aantrekken. Als ze hoort dat de school mogelijk moet sluiten, heeft ze een nieuwe missie omdat het de enige school is in de achterstandswijk.

Sister Act 2: Back in the Habit op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Showgirl Deloris Van Cartier returns as Sister Mary Clarence to teach music to a group of Catholic students whose run-down school is slated for closure.

Acteurs in Sister Act 2: Back in the Habit

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español;Español (Latinoamericano);Italiano;Français (Canadien);Deutsch;English
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;English

Meer zoals Sister Act 2: Back in the Habit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.