Quints

Film, 2000, 83 minuten
Quints
Net als Jamie Grover het beu wordt om altijd maar in het middelpunt van de belangstelling te staan bij haar ouders, wordt haar wens om minder aandacht ingewilligd als haar moeder een vijfling baart. In het begin is Jamie dolblij om aan de constante adoratie van haar ouders te ontsnappen, maar al snel voelt ze zich verwaarloosd en niet gewaardeerd aangezien de vijfling alle tijd van haar ouders vergt.
De film Quints is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2000 en duurt 83 minuten. Deze film is Volwassen worden, Komedie.

Quints op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

De dertienjarige Jamie Grover wil dolgraag een broertje of een zusje, zodat haar ouders haar eens met rust laten. En haar wens wordt vervuld. Maar omdan meteen een vijfling op de wereld te zetten!

Quints op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A 14-year-old teenager goes to desperate lengths to get attention when her mother gives birth to quints.

Acteurs in Quints

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Quints

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.