Old Dogs

Film, 2009, 89 minuten
Old Dogs
Het leven van twee beste vrienden, een gescheiden man die ongelukkig is in de liefde (Robin Williams) en een vrijgezel die van het leven geniet (John Travolta) – wordt op z’n kop gezet als ze onverwacht moeten zorgen voor een tweeling van zes, terwijl ze op het punt staan een de grootse zakendeal van hun leven te sluiten. De vrijgezellen, die niet veel van kinderen afweten, worstelen met hun pogingen om voor de tweeling (Ella Bleu Travolta en Conner Rayburn) te zorgen, wat tot het ene debacle na het ander leidt, en wellicht tot een nieuw inzicht in wat er echt toe doet in het leven.
De film Old Dogs is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2009 en duurt 89 minuten. Deze film is Vriendschap, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Old Dogs op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Wanneer twee vrienden en tevens collega's het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.

Acteurs in Old Dogs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals Old Dogs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.