Newsies: The Broadway Musical

Film, 2017, 133 minuten
Newsies: The Broadway Musical
Newsies' speelt zich af in het New York van rond 1900 en is geïnspireerd op waargebeurde feiten. Dit is het bezielende verhaal van Jack Kelly, leider van een groep ongepolijste tienerkrantenjongens die dromen van een beter leven ver weg van het harde leven op straat. Maar als twee machtige uitgeverijen de distributieprijzen verhogen op kosten van de krantenjongens, krijgt Jack een reden om zich te verzetten. Live gefilmd in het Pantages Theatre in Hollywood, Californië.
De film Newsies: The Broadway Musical is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 133 minuten. Deze film is Volwassen worden, Drama, Historisch, Musical, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Newsies: The Broadway Musical op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Filmed live on stage at the Pantages Theatre in Hollywood, CA, this is a not-to-be-missed high energy show starring Original Broadway cast members.

Acteurs in Newsies: The Broadway Musical

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français (Canadien)

Meer zoals Newsies: The Broadway Musical

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.