Mickey Mouse (Shorts)

Serie, 2012
Mickey Mouse (Shorts)
In deze tekenfilmserie, met de klassieke Mickey Mouse-humor, komt Mickey in allerlei grappige situaties terecht die zijn lef en streken goed laten zien, evenals zijn geliefde charme en zijn goedhartigheid. Mickey bevindt zich in iedere aflevering op een andere locatie, waaronder Santa Monica, New York, Parijs, Beijing, Tokio, Venetië en de Alpen. Keer op keer maakt hij iets geks mee, zijn er problemen en stapelen de fysieke en visuele grappen zich op. In alle verhalen zijn hartverwarmende en heldachtige momenten te zien als Mickey samen met zijn grappige vrienden Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck, Goofy en Pluto op onderzoek gaat en van alles meemaakt.
De serie Mickey Mouse (Shorts) is uitgebracht in 2012. Deze serie is Animatie, Kids.

Acteurs in Mickey Mouse (Shorts)

Regisseur

Meer zoals Mickey Mouse (Shorts)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.