Max Keeble's Big Move

Film, 2001, 87 minuten
Max Keeble's Big Move
Max, een veel gepeste 12-jarige schooljongen, hoort dat hij binnen één week naar een nieuwe stad verhuist. Max bedenkt plannen om al het onrecht dat hem en zijn vrienden is aangedaan te wreken. Maar na een chaotische week vol streken en stunts krijgt Max het slechtste nieuws ooit: hij gaat toch niet verhuizen. Nu moet hij de gevolgen van zijn acties onder ogen zien en nieuwe plannen ontwikkelen.
De film Max Keeble's Big Move is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2001 en duurt 87 minuten. Deze film is Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Max Keeble's Big Move op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Max Keeble, the victim of his 7th grade class, plots revenge when he learns he's moving; it backfires when he doesn't move after all.

Acteurs in Max Keeble's Big Move

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Français (Canadien);English;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Español;Français

Meer zoals Max Keeble's Big Move

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.