Marvel's Spider-Man (Shorts)

Serie, 2016
Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
De serie Marvel's Spider-Man (Shorts) is uitgebracht in 2016. Deze serie is Actie-avontuur, Animatie, Superhelden, Sciencefiction.

Marvel's Spider-Man (Shorts) op IMDB

It's almost time for graduation at Midtown High, and Flash is back at his old antics of bullying students. Will his actions finally put someone over the edge and force Spider-Man to intervene?

Acteurs in Marvel's Spider-Man (Shorts)

Regisseur

Meer zoals Marvel's Spider-Man (Shorts)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.
Pyjamahelden
Dankzij de krachten van hun dierenamuletten verandert Greg in Gekko, Amaya in Owlette en Connor in Catboy! Hun outfits mogen dan wel op pyjama's lijken, ze zijn wel de echte Pyjamahelden!