Marvel Studios' The Avengers

Film, 2012, 144 minuten
Marvel Studios' The Avengers
Nick Fury, directeur van peacekeepingbureau S.H.I.E.L.D., moet een team samenstellen om een grote ramp te voorkomen. De Avengers - Iron Man, De Incredible Hulk, Thor en Captain America - komen bijeen samen met Black Widow en Hawkeye om tegen een onverwachte vijand te vechten: de Asgardian God Loki, die het bevel heeft over een krachtige Chitauri-leger die de wereldwijde veiligheid dreigt. Dit programma bevat productplaatsing.
De film Marvel Studios' The Avengers is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2012 en duurt 144 minuten. Marvel Studios' The Avengers is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Actie-avontuur, Fantasy, Superhelden, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marvel Studios' The Avengers op IMDB

Score: 9,2 van de 10

The Super Heros of the Marvel world get together and save the world from Thor's and Loki's world. Then Oden comes and saves then all. Iron Man is the ultimate hero of the day.

Acteurs in Marvel Studios' The Avengers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;English [Audio Descr
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals Marvel Studios' The Avengers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.