Marvel Studios Guardians of the Galaxy

Film, 2014, 122 minuten
Marvel Studios Guardians of the Galaxy
In het met actie gevulde Guardians of the Galaxy, het epische ruimteavontuur van Marvel Studios dat het Marvel cinematic universe de ruimte in brengt, komt de overmoedige avonturier Peter Quill terecht in een meedogenloze klopjacht als hij een mysterieuze bol steelt - dezelfde bol die gezocht wordt door een krachtige slechterik die een plan heeft dat het hele universum in gevaar brengt. Om te ontsnappen aan de volhardende Ronan, sluit Quill zich aan bij een viertal niet bij elkaar passende buitenbeentjes: de schietgrage wasbeer Rocket, het boomachtige wezen Groot, de dodelijke en charmante Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar als Quill de ware kracht van de bol en de dreiging voor de kosmos ontdekt, moet hij met dit ongeregeld team wanhopige strijd voeren - waarbij het lot van het heelal op het spel staat.
De film Marvel Studios Guardians of the Galaxy is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 122 minuten. Marvel Studios Guardians of the Galaxy is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Actie-avontuur, Superhelden, Komedie, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Marvel Studios Guardians of the Galaxy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;English;Français;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals Marvel Studios Guardians of the Galaxy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.