Marvel Studios Captain America: Civil War

Film, 2016, 148 minuten
Marvel Studios Captain America: Civil War
In Marvel's Captain America: Civil War leidt Steve Rogers het nieuwe Avengers-team bij hun continue pogingen de mensheid te beschermen. Maar nadat weer een incident met de Avengers resulteert in nevenschade, komt er politieke druk om een aansprakelijkheidssysteem in te stellen, geleid door een bestuur om het team te controleren en te sturen. Het nieuwe status quo splijt de Avengers in twee kampen - één geleid door Steve Rogers en zijn wens dat de Avengers de mensheid kunnen blijven verdedigen zonder overheidsbemoeienis en het andere achter Tony Starks verrassende besluit overheidstoezicht en aansprakelijkheid te steunen. Dit programma bevat productplaatsing.
De film Marvel Studios Captain America: Civil War is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 148 minuten. Marvel Studios Captain America: Civil War is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Actie-avontuur, Superhelden, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Marvel Studios Captain America: Civil War

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;English;Français;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Italiano

Meer zoals Marvel Studios Captain America: Civil War

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.