Marvel Studios' Black Panther

Film, 2018, 136 minuten
Marvel Studios' Black Panther
Na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, keert T'Challa terug naar Wakanda om zijn plaats in te nemen als koning. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen. Dit programma bevat productplaatsing.
De film Marvel Studios' Black Panther is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 136 minuten. Marvel Studios' Black Panther is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Actie-avontuur, Superhelden, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Marvel Studios' Black Panther

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;English [Audio Descr
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals Marvel Studios' Black Panther

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.