Marvel Studios' Ant-Man

Film, 2015, 118 minuten
Marvel Studios' Ant-Man
De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt een medeoprichter van de Avengers voor het eerst in beeld met Marvel Studios' Ant-Man. Met het verbluffende vermogen kleiner, maar sterker te worden, moet meesterdief Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym, helpen het geheim te beschermen achter zijn spectaculaire Ant-Man-pak tegen een nieuwe generatie immense dreigingen. Tegenover schijnbaar onoverkomelijke obstakels moeten Pym en Lang een kraak plannen en uitvoeren die de wereld zal redden. Dit programma bevat productplaatsing.
De film Marvel Studios' Ant-Man is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 118 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Superhelden, Komedie, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marvel Studios' Ant-Man op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A look at the story behind Marvel Studios and the Marvel Cinematic Universe, featuring interviews and behind-the-scenes footage from all of the Marvel films, the Marvel One-Shots and "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."

Acteurs in Marvel Studios' Ant-Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;English;Français;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals Marvel Studios' Ant-Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.