Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur

Film, 2001, 69 minuten
Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur
Walt Disney's geliefde klassieke verhaal gaat verder. Lady en de Vagebonds puppy Rakker is ondeugend en zijn drang naar vrijheid zorgt voor het ultieme avontuur. Rakker sluit zich aan bij de beruchte meute de Junkyard Dogs. Zal Rakker een halsbandvrij leven kiezen met zijn nieuwe vriendjes of zal hij van het luxe leven genieten dat hij thuis had?
De film Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2001 en duurt 69 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Volwassen worden, Kids, Romantiek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur op Moviemeter

Score: 2,67 van de 5

De vier puppy's van Lady en Tramp wonen bij een net gezinnetje in een mooi rustig en groot huis. Rakker, \u00e9\u00e9n van de puppy's, voelt zich echter helemaal niet thuis in deze omgeving. Hij heeft genoeg van alle regeltjes die in huis gelden, aangezien deze in zijn ogen alle vrijheid ontnemen. Als hij op een dag voor straf buiten aan een ketting wordt gelegd is de maat voor hem vol, zeker wanneer hij een aantal zwerfhonden op straat lol ziet maken. Hij ziet kans om zichzelf te ontketenen en wil zich bij de groep zwerfhonden voegen. Deze willen hem enkel toelaten wanneer hij een aantal gevaarlijke tests doorstaat. Ondertussen zijn Lady en Tramp wanhopig naar hem op zoek.

Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Seeking the freedom to be a wild dog, the son of Lady and the Tramp runs away to join a gang of junkyard dogs.

Acteurs in Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.