Kingdom Of The Blue Whale

Film, 2009, 94 minuten
Kingdom Of The Blue Whale
Dankzij de National Geographic Society, gaan's werelds vooraanstaande wetenschappers aan boord met een missie: het vinden van de Heilige Graal van het onderzoek naar de blauwe vinvis.
De film Kingdom Of The Blue Whale is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2009 en duurt 94 minuten. Deze film is Documentaire, Dieren en natuur, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kingdom Of The Blue Whale op IMDB

Score: 7,3 van de 10

This documentary from National Geographic takes a super in-depth look at the mysterious creature the Blue Whale, exploring how the effects of currents on the ocean floors influence the ways...

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Français;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Kingdom Of The Blue Whale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.