Kim Possible Movie: So the Drama

Film, 2005, 68 minuten
Kim Possible Movie: So the Drama
Dr. Drakken heeft een nieuw plan om de wereld te overheersen, maar dan moet hij wel Kim Possibles zwakke plek ontdekken. Kan het te maken hebben met de nieuwe knapperd Eric? Kim is zeker afgeleid door het schoolbal. Ron komt intussen om in de Diablo Devils als zijn favoriete eetplek, Buenos Nachos, slecht wordt, net nu Kim hem nodig heeft. Zal ze zich moeten overgeven? Het is nog niet voorbij.
De film Kim Possible Movie: So the Drama is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2005 en duurt 68 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Volwassen worden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kim Possible Movie: So the Drama op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Kim's heart is quickly captured by the new boy, Eric, who soon becomes her boyfriend. Unknown to Kim, her best friend and sidekick, Ron has developed stronger feelings toward her.

Acteurs in Kim Possible Movie: So the Drama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Kim Possible Movie: So the Drama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.