Jump in!

Film, 2007, 85 minuten
Jump in!
Izzy Daniels (Corbin Bleu), een tiener uit Brooklyn, traint om bokskampioen te worden – de droom van zijn vader. Maar wanneer hij de coole bewegingen ziet van Double Dutch helpt hij zijn buurmeisje Mary (Keke Palmer) als zij een vierde lid zoekt voor haar touwspringteam. De sport vereist meer dan Izzy ooit had verwacht, en gaandeweg leert hij dat je altijd je hart moet volgen.
De film Jump in! is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2007 en duurt 85 minuten. Deze film is Volwassen worden, Dans, Sport.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jump in! op Moviemeter

Score: 3,06 van de 5

Izzy Daniels is een bokser, net zoals zijn vader. Hij zal binnenkort meedoen aan de bokswedstrijd ''Golden Glove''. Als hij via een vriendin ontdekt dat zijn passie werkelijk ligt bij touwtje springen, zal hij moeten beslissen wat hij liever wil.

Jump in! op IMDB

Score: 5,3 van de 10

A teenager is pressured by his father to become a boxer - but a local girl introduces him to the very different sport of rope-jumping.

Acteurs in Jump in!

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Jump in!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.