Into the Woods

Film, 2014, 125 minuten
Into the Woods
Een moderne draai aan de geliefde sprookjes die je dacht te kennen. Meryl Streep speelt de hoofdrol in deze epische musical die je meeneemt naar 'Into the Woods'. Het lot van beroemde personages zoals Assepoester, Roodkapje, Jaap en de bonenstaak en Rapunzel raakt verwikkeld met dat van een bakker en zijn vrouw, die wegens hun wanhopige kinderwens op reis gaan om de vloek van een heks (Streep) te verbreken.
De film Into the Woods is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 125 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Fantasy, Musical.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Into the Woods op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Into the Woods is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de Bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen. Helaas zijn de Bakker en zijn vrouw door een heks vervloekt zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten verschillende proeven doorstaan om de vloek op te heffen. Zo moeten ze de heks een koe bezorgen die zo wit als melk is, een kap die zo rood als bloed is, haar dat zo geel als ma\u00efs is en een muiltje dat zo zuiver als goud is.

Into the Woods op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A witch tasks a childless baker and his wife with procuring magical items from classic fairy tales to reverse the curse put on their family tree.

Acteurs in Into the Woods

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;English;Français;English [Audio Description];Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals Into the Woods

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.