Into the Okavango

Film, 2018, 93 minuten
Into the Okavango
De Okavango rivier, een waterbron voor de bevolking en vele diersoorten, staat onder druk door de mensheid. Volg de expeditie door drie landen om de rivier naar de Okavango Delta te redden.
De film Into the Okavango is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Documentaire, Dieren en natuur, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Into the Okavango op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A passionate conservation biologist brings together a river bushman fearful of losing his past and a young scientist uncertain of her future on an epic, four-month expedition across three ...

Acteurs in Into the Okavango

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English;Français
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Into the Okavango

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.