Inspector Gadget 2

Film, 2003, 89 minuten
Inspector Gadget 2
Net als de rust is teruggekeerd in Riverton, gaat alles mis. Inspector Gadget wordt geschorst. Claw ontsnapt uit de gevangenis en beraamt een nieuwe 'misdaad van de eeuw'. En de burgemeester onthult een nieuwe, verbeterde G2: een vrouwelijke robot, volledig uitgerust met gadgets. Kan het nog erger voor onze held? Ongelukken, foutjes, surveillances en afrekeningen volgen als Inspector Gadget en G2 de wereld gaan redden, met hulp van hun vrienden: nichtje Penny, haar hond Brein en de bizar uitgeruste Gadgetmobiel.
De film Inspector Gadget 2 is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2003 en duurt 89 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Komedie, Familie, Politie, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inspector Gadget 2 op Moviemeter

Score: 1,64 van de 5

Het is erg rustig in Riverton, het stadje van Inspector Gadget. Hierdoor arresteert Gadget een oud vrouwtje voor roekeloos rijden. Dit gaat niet geheel zonder problemen: zijn gadgets doen niet wat hij ervan verlangt. Gevolg is, dat Gadget terug moet naar het hoofdkwartier voor een nakijkbeurt. Hij krijgt nieuwe gadgets, maar voordat deze uitgelegd worden aan hem krijgt hij er flink van langs: het oude vrouwtje bleek de oma van Quimby, zijn hoofdofficier. Kort daarna breekt Klauw uit de gevangenis, Gadgets laatste kans is hem zien te grijpen.

Inspector Gadget 2 op IMDB

Score: 3,4 van de 10

Inspector Gadget returns in this sequel to his 1999 hit; a glitched Gadget once again has to fight his arch nemesis, Claw, with the aid of a female Gadget: G2.

Acteurs in Inspector Gadget 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;English [Audio Des
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano

Meer zoals Inspector Gadget 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.