Ice Princess

Film, 2005, 99 minuten
Ice Princess
De onhandige Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) heeft er altijd van gedroomd een sierlijke kunstschaatsster te worden, maar ze is gewoon een slim buitenbeentje op school. Nu haar koppige moeder (Joan Cusack) haar naar een goede universiteit stuurt, lijkt het erop dat Casey nooit de kans zal te krijgen net zo goed te worden als de schaatswonders die ze op de ijsbaan ziet. Maar als Casey haar hoofd gebruikt en haar hart volgt, ondergaat ze een transformatie waarvan ze nooit had kunnen dromen.
De film Ice Princess is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2005 en duurt 99 minuten. Deze film is Volwassen worden, Romantiek, Sport.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ice Princess op Moviemeter

Score: 3,02 van de 5

Casey Howard (Michelle Trachtenberg) is niet de mooiste schaatsster van het ijs, maar met behulp van haar coach, ouders en de berijder van de boenmachine kan niets haar stoppen in het bereiken van haar droom: ze wil kampioen figuurschaatsen worden.

Ice Princess op IMDB

Score: 6 van de 10

With the help of her coach, her mom, and the boy who drives the Zamboni machine, nothing can stop Casey (Trachtenberg) from realizing her dream to be a champion figure skater.

Acteurs in Ice Princess

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals Ice Princess

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.