Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

Serie, 2012
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.
De Hulk is terug. En dit keer heeft de grote groene krachtpatser een team om zich heen verzameld: Red Hulk, She-Hulk, Skaar en zijn altijd goed gehumeurde beste vriend, Rick Jones, die na een gamma-ontploffing verandert in A-Bomb. Rick begint met een webserie om aan de wereld te laten zien dat de Hulk een held is en geen monster. Samen vormen zij de Agents of S.M.A.S.H.! Maar zal de rest van de wereld ze ooit accepteren als helden?
De serie Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. is uitgebracht in 2012. Deze serie is Actie-avontuur, Animatie, Superhelden, Komedie, Sciencefiction.

Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. op IMDB

Score: 6,1 van de 10

The Incredible Hulk teams up with Red Hulk, She-Hulk, Skaar, and Rick Jones aka A-Bomb to battle the forces of evil in front of cameras for Rick's web-based series to show the Hulk is more hero than monster.

Acteurs in Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

Regisseur

Meer zoals Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.