High School Musical

Film, 2006, 98 minuten
High School Musical
Troy is de beste basketbalspeler op school. Maar het leven gaat niet alleen om sport als de pientere Gabriella hoge punten scoort met het academische team. Ondanks hun extraverte karakters zijn ze allebei niet bepaald theatertypes. Als het bekend wordt dat ze auditie doen voor een schoolmusical, leren de leerlingen een belangrijk les.
De film High School Musical is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2006 en duurt 98 minuten. Deze film is Volwassen worden, Musical, Romantische komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High School Musical op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.

High School Musical op IMDB

Score: 5,3 van de 10

A popular high school athlete and an academically gifted girl get roles in the school musical and develop a friendship that threatens East High's social order.

Acteurs in High School Musical

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français (Canadien)

Meer zoals High School Musical

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.