High School Musical 3: Senior Year

Film, 2008, 119 minuten
High School Musical 3: Senior Year
Het is bijna afstudeerdag en de Wilcats willen iets onvergetelijks doen. Samen met de andere Wildcats zetten ze een musical op die hun hoop en angsten voor de toekomst weerspiegelt, evenals hun overgetelijke ervaringen samen. Maar wat zal er gebeuren met hun dromen, de romantiek en hun vriendschappen nu ze gaan afstuderen?
De film High School Musical 3: Senior Year is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2008 en duurt 119 minuten. Deze film is Volwassen worden, Musical, Familie, Romantische komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High School Musical 3: Senior Year op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Het is hun laatste jaar op de middelbare school en Troy en Gabriella kunnen maar niet wennen aan de gedachte dat ze van elkaar zullen worden gescheiden. Samen met de andere Wildcats besluiten ze een musical op te zetten waarin ze hun gevoelens kunnen uiten met betrekking tot de onzekere toekomst.

High School Musical 3: Senior Year op IMDB

Score: 4,7 van de 10

As seniors in high school, Troy and Gabriella struggle with the idea of being separated from one another as college approaches. Along with the rest of the Wildcats, they stage a spring musical to address their experiences, hopes and fears about their future.

Acteurs in High School Musical 3: Senior Year

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;Français;Español
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Italiano

Meer zoals High School Musical 3: Senior Year

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.