Heavyweights

Film, 1995, 97 minuten
Heavyweights
Heavyweights is een zwaargewicht onder de komedies! Het is het hilarische verhaal over een groep veel geplaagde kids die ontdekken dat hun geliefde zomerkamp verkocht is aan een doorgedraaide fitness fanaat, die vastbesloten is hun het leven zuur te maken. Die nieuwe eigenaar wil de jongens laten hijgen en zweten, maar de hongerige jongens maken hun eigen plan. Door samen te werken, keren ze hun kansen. Ze nemen hun geheime boshut weer in en dagen het rivaliserende kamp uit voor de meest bizarre zomerspelen ooit!
De film Heavyweights is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1995 en duurt 97 minuten. Deze film is Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heavyweights op Moviemeter

Score: 2,3 van de 5

De te zware Gerry (Aaron Schwartz) wordt door zijn ouders naar een zomerkamp gestuurd, waar hij met andere dikke kinderen onder leiding van fitness-goeroe Tony (Ben Stiller) aan een streng afval-regime begint.

Heavyweights op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Plump kids are lured into joining a posh fat camp with the promise of quick weight loss and good times, only to find that the facility is a woodland hellhole run by a psycho ex-fitness instructor.

Acteurs in Heavyweights

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Heavyweights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.