Gotta Kick it Up

Film, 2002, 84 minuten
Gotta Kick it Up
Een groep schoolmeiden zit in de put: hun danscoach is met pensioen en er is geen vervanging. Maar Miss Bartlett, de biologiedocente neemt de rol over. Na hun eerste rampzalige wedstrijd doen het team het een stuk beter. Als de meiden aan een competitie deelnemen zonder toestemming lopen ze het risico hun coach kwijt te raken. Dankzij hun doorzettingsvermogen halen ze de finale.
De film Gotta Kick it Up is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2002 en duurt 84 minuten. Deze film is Volwassen worden, Dans, Drama.

Gotta Kick it Up op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Dit is het eerste jaar dat de Marshal Middle School geen dansteam heeft. Maar alles wordt anders als de nieuwe biologielerares, Ms. Bartlett coach wordt. Nu moeten de meisjes bewijzen dat ze er klaar voor zijn en ook kunnen winnen; niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun ouders en de coach. Door termen te gebruiken zoals \

Gotta Kick it Up op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A school dance team get a new lease of life thanks to a teacher who lets them in on the secret of Latin rhythms for a big competition.

Acteurs in Gotta Kick it Up

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Gotta Kick it Up

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.