Frozen

Film, 2013, 103 minuten
Frozen
Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna's zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter gestort heeft. In barre omstandigheden komt het trio oog in oog te staan met mythische trollen en een grappige sneeuwman genaamd Olaf.
De film Frozen is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 103 minuten. Frozen is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Animatie, Fantasy, Kids, Musical.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frozen op Moviemeter

Score: 3,26 van de 5

De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje, genaamd Anna, reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin om de eeuwigdurende winter, die over hun koninkrijk gevallen is, te be\u00ebindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

Acteurs in Frozen

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Frozen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.