Freaky Friday

Film, 2003, 98 minuten
Freaky Friday
Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) en haar tienerdochter Anna (Lindsay Lohan) hebben één ding gemeen: ze denken overal verschillend over. Over kleren, mannen en Anna's passie voor haar rockband. Eén vrijdagnacht gebeurt er iets mystieks en worden ze wakker in elkaars lichaam. Tess gaat zaterdag trouwen, dus ze moeten dit ongedaan maken...en snel. Zullen ze elkaar nu beter gaan begrijpen?
De film Freaky Friday is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2003 en duurt 98 minuten. Deze film is Fantasy, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Freaky Friday op Moviemeter

Score: 2,98 van de 5

Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie, en denken beiden dat de ander niet weet hoe zwaar ze het hebben. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander, en krijgen ze de kans om meer begrip te krijgen voor de ander. Tess staat echter op het punt om te trouwen, dus moeten de twee snel op zoek naar een manier om de verwisseling weer ongedaan te maken.

Freaky Friday op IMDB

Score: 6,1 van de 10

An overworked mother and her daughter do not get along. When they switch bodies, each is forced to adapt to the other's life for one freaky Friday.

Acteurs in Freaky Friday

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Deutsch;Nederlands;Italiano;Français (Canadien);English;Français;English [
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano

Meer zoals Freaky Friday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.