Freaky Friday

Film, 2018, 91 minuten
Freaky Friday
In deze doldwaze Disney musical over een moeder en dochter die van lichaam verwisselen vecht de pittige, zestienjarige Ellie voor haar onafhankelijkheid. Katherine is een gestreste moeder die haar koppige dochter niet begrijpt. Als ze beiden boos wensen dat de ander het eens vanuit haar ogen bekeek, plaatst een magische zandloper hen in het lichaam van de ander - tot ze het ongedaan maken.
De film Freaky Friday is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Deze film is Volwassen worden, Fantasy, Musical, Komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Freaky Friday op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Wanneer moeder Katherine en dochter Ellie erg gestrest zijn, kunnen ze zich voorstellen hoe moeilijk de problemen van de ander kunnen zijn. Dankzij de magie van een zandloper van hun overleden vader wordt hun verbeelding realiteit wanneer ze van lichaam veranderen. Zo kunnen ze ervaren hoe het is om de andere persoon te zijn.

Freaky Friday op IMDB

Score: 3,6 van de 10

A musical about what happens when a mom and daughter argue, get their bodies magically switched, and have to make it through the day being the other at high school or preparing for the wedding next day - while hoping to switch back.

Acteurs in Freaky Friday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Freaky Friday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.