Dr. Oakley, Yukon Vet

Serie, 2013
Dr. Oakley, Yukon Vet
Dit is dokter Michelle Oakley, dierenarts voor zo ongeveer alles dat beweegt in de Yukon. Ze gaat op huisbezoek vele kilometers verderop en helpt zowel wilde- als huisdieren. Vergezeld door haar tienerdochters en gewapend met messcherpe humor, kent dokter Oakley de juiste balans tussen de rol van voltijds dierenarts en moeder, en toont ze ons de meest ruige en afgelegen landschappen ter wereld.
De serie Dr. Oakley, Yukon Vet is uitgebracht in 2013. Deze serie is Dieren en natuur, Docuserie, Reality.

Dr. Oakley, Yukon Vet op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Dr. Oakley is the only vet in her area of the Yukon. She treats domestic pets, endangered wildlife, farm animals--basically anything that walks on fours, crawls, flies. All of that- plus she's a wife and a mom of three girls.

Acteurs in Dr. Oakley, Yukon Vet

Meer zoals Dr. Oakley, Yukon Vet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.