Disney's A Christmas Carol

Film, 2009, 96 minuten
Disney's A Christmas Carol
Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) begint aan Kerstmis met zijn gebruikelijke minachting, gierigaard die hij is, snauwend tegen zijn trouwe klerk (Gary Oldman) en opgewekte neef (Colin Firth). Maar als de geesten van Verleden Kerstmis, Huidige Kerstmis en Toekomstige Kerstmis hem meenemen op een reis vol lang begraven waarheden die Scrooge niet onder ogen wil zien, moet hij zijn hart leren openstellen en jaren goedmaken, voor het te laat is.
De film Disney's A Christmas Carol is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2009 en duurt 96 minuten. Deze film is Animatie, Fantasy.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Disney's A Christmas Carol op IMDB

Score: 6,8 van de 10

An animated retelling of Charles Dickens' classic novel about a Victorian-era miser taken on a journey of self-redemption, courtesy of several mysterious Christmas apparitions.

Acteurs in Disney's A Christmas Carol

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Italiano;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Italiano

Meer zoals Disney's A Christmas Carol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.